Snel en eenvoudig uw wagenpark beheren!

Waarom ProPlanner?

ProPlanner is dé oplossing om op een intuïtieve, snelle en eenvoudige wijze uw wagenpark (vervangwagens, verhuurwagens en demoritten) te beheren. ProPlanner werd daartoe ontwikkeld in samenwerking met een aantal partners uit de automobielsector.

Alle handelingen starten vanuit de visuele planning, dat u een duidelijk zicht op uw wagens en contracten geeft. De administratieve afhandeling verloopt nog sneller door de sleutels te voorzien van een RFID sleutelhanger of gebruik te maken van de ingebouwde QR code. Bij het scannen wordt onmiddellijk een nieuw contract aangemaakt of een lopend contract beëindigd. Bij het opmaken van een contract worden de klantgegevens automatisch uitgelezen vanaf de elektronische identiteitskaart.

QR / RFID scan -> eID lezen -> digitale handtekening op tablet -> e-mail/afdruk -> klaar!

ProPlanner ondersteunt meerdere vestigingen, bevat een module voor boete opvolging én professionaliseert uw werking zodat u ingedekt bent bij discussie.

De tablet app ondersteunt uw check-in en check-out proces, inclusief digitale schaderegistratie met fotoname.

Het pakket wordt gestuwd door een team van experts en evolueert mee met de noden én de nieuwste trends.

Uw interesse gewekt? Wenst u graag wat bijkomende informatie? Geef ons snel een seintje via info@proplanner.be of 051 69 04 57! Wij komen graag tot bij u voor een vrijblijvende demo en voorstelling van ProPlanner.

Volledig vernieuwde versie 5 ziet het levenslicht

gepubliceerd op 01/01/2018 

ProPlanner kan putten uit meer dan 10 jaar expertise en werd met de oplevering van versie 5 eind 2017 volledig vernieuwd!

Uw interesse gewekt? Bent u gebruiker van versie 4? Neem snel contact op: info@proplanner.be of 051 69 04 57!

Nieuwe samenwerking D'Ieteren Auto

gepubliceerd op 23/02/2018 

JUMIK, specialist op het vlak van web- en softwaretoepassingen, lanceerde 10 jaar geleden ProPlanner, een innovatieve software voor efficiënt wagenparkbeheer. In het najaar van 2015 ging het JUMIK-team rond de tafel zitten met D’Ieteren Auto en Dockx Rental. Ze staken de koppen bij elkaar en ontwikkelden samen een volledig vernieuwde versie van het softwarepakket. Het resultaat: ProPlanner v5, dé oplossing om op een intuïtieve, snelle en eenvoudige manier uw wagenpark te beheren. Het is het resultaat van de unieke combinatie van een doorgedreven innovatieve aanpak met de input van gebruikers uit de praktijk. De vernieuwde versie werd na ontwikkeling uitgetest, geïmplementeerd en daarna verder verfijnd aan de hand van enkele succesvolle pilots bij Top Motors in Wevelgem en Groupe Llorens in Aarlen en Neufchâteau.

Lees verder

10 maand ProPlanner bij Dockx Rental

gepubliceerd op 31/10/2018 

Dockx Rental ging enkele jaren geleden op zoek naar nieuwe software voor hun verhuuractiviteit. Het bestaande maatwerkpakket was verouderd en kon niet als basis dienen voor de toekomstplannen van Dockx Rental. Na grondig marktonderzoek werd een partnership aangegaan met softwarebedrijf JUMIK.

Lees verder

Meer nieuws?

Lees meer nieuws op onze linkedin pagina: https://www.linkedin.com/company/jumik/

Enkele partners

JUMIK ProPlanner Referenties

Garage Jennes | Boortmeerbeek
Audi, VW, Skoda

"Voor onze planning gebruikten wij vroeger een eenvoudig softwarepakket. Na verloop van tijd voldeed dit echter niet meer aan onze behoeftes. Daarom zijn we een twee en een half jaar geleden op zoek gegaan naar de geschikte software om onze huurwagens te beheren. Zo kwamen wij bij ProPlanner van JUMIK terecht. Het pakket is zeer gebruiksvriendelijk en laat ons toe probleemloos en eenvoudig ons wagenpark te beheren."

ProPlanner is dé oplossing om op een intuïtieve, snelle en eenvoudige wijze uw wagenpark (vervangwagens, verhuurwagens en demoritten) te beheren. planning, wagenpark, demowagens, vervangwagens, verhuur, boeteopvolging, eid, rfid, demorit, beheer wagenpark, huurwagenplanner, planning voertuigen, planningstool wagenpark, software demo voertuigen, software vervangwagens, softwarepakket verhuur, softwareprogramma voor beheer verhuurwagens, verhuurwagenplanning, vervangwagens planner, wagenparkbeheer, software verhuurbedrijf, pakket verhuur, Autoverhuur Software, software verhuur auto's, autoverhuurbedrijven, efficiënt uitlenen wagens, digitale schaderegistratie, vervangwagens plannen