Stel je vraag

ProPlanner

ProPlanner pitch

Op zoek naar het beste Fleet management systeem voor jouw verhuur- en autobedrijf?

ProPlanner helpt bedrijven bij het verhuren, uitlenen en optimaal inzetten van voertuigen en ondersteunt je zo om snel en makkelijk de gepaste mobiliteitsoplossing aan te bieden aan jouw klanten.

ProPlanner is een compleet & gebruiksvriendelijk programma en staat dankzij zijn 10 jaar ervaring en de continue vernieuwing hoog aangeschreven in het ontzorgen van auto- & verhuurbedrijven.

ProPlanner USP shortlist

  • gebruiksvriendelijk
  • kostenbesparend
  • nieuwste technologie
  • compleet pakket
  • duurzame aanpak

Troeven

Troef icon gebruiksvriendelijk

 
Gebruiksvriendelijk

Intuïtief design zet iedereen vlot op weg

Bij het vernieuwen van ProPlanner is gewerkt aan een gebruiksvriendelijk en laagdrempelig systeem waar elke medewerker in geen tijd mee aan de slag kan. Duidelijke schermen, consistent opgebouwd, logisch, netjes en intuïtief met duidelijke feedback naar de gebruiker. Een item licht rood op: de gebruiker weet meteen dat een actie vereist is om verder te kunnen. Kleurcodes waarschuwen de gebruiker waar nodig. Deze kleurcodes zijn trouwens instelbaar wat maakt dat ProPlanner zich aanpast aan de gebruiker in plaats van andersom. De innovatieve tablettoepassing zorgt er voor dat het beheer van jouw vloot optimaal gebeurt en op een uiterste erfficiënte wijze. Kortom ProPlanner zet zowel je medewerkers als klanten vlot op weg.

Troef icon kostenbesparend

 
Kostenbesparend

Bespaar meteen door je vloot optimaal in te zetten

Hoeveel euro’s glippen er elke dag door je vingers? Voertuigen die niet optimaal worden ingezet, schadegevallen & boetes die niet kunnen worden verhaald op de huurder of brandstofverbruik dat niet correct kan worden doorgerekend. Dankzij ProPlanner is dat verleden tijd. In ProPlanner zijn alle tools voorhanden om jouw vloot optimaal te beheren: visuele planning, intelligente beschikbaarheden, multi-site samenwerking, multi-inzetbaarheid en een sterke rapportage. Dit maakt het mogelijk om jouw vloot gemiddeld 5% af te slanken voor eenzelfde gebruik. Als dat geen optimale inzetbaarheid is.

Troef icon nieuwste technologie

 
De nieuwste technologie

Altijd up-to-date dankzij doorgedreven innovatie & ervaring

ProPlanner werd gebouwd vanuit de 10 jaar ervaring van JUMIK, maar dit met de nieuwste technologie en rekeninghoudend met huidige en toekomstige trends in de sector. ProPlanner is dan ook volledig web based en daardoor altijd en overal toegankelijk. Als kers op de taart is ProPlanner de eerste tool die 100% paperless werkt, onze bijdrage aan het milieu in combinatie met de talrijke voordelen van een ver doorgedreven digitalisatie. Het spreekt voor zich dat het systeem blijft evolueren en steeds verder wordt ontwikkeld.

Troef icon compleet pakket

 
Compleet pakket

De all in one tool die meegroeit met jouw bedrijf

Of je nu een vloot hebt van 20 voertuigen of van 2000 voertuigen, ProPlanner biedt een oplossing voor elk onderneming. Met ProPlanner betaal je immers enkel wat je nodig hebt. Wij werken met een vaste vergoeding per voertuig. Groeit jouw bedrijf? Dan groeit ProPlanner gewoon met je mee. En omgekeerd.

Troef icon duurzame keuze

 
Duurzame keuze

Klantgericht & klaar voor de toekomst

‘Samen Innovatief’ is niet voor niets 1 van de kernwaarden van ons bedrijf. Met ProPlanner kies je voor een partnership op lange termijn, waarbij wij je verder ondersteunen in het optimaliseren, beheren & uitbouwen van je onderneming. Zowel bij opstart als nadien staan wij steeds ter beschikking voor jou en je medewerkers. Samen op weg naar de toekomst.

Troef icon standaard of op maat

 
Standaardpakket of op maat

Altijd de oplossing voor jouw bedrijf

Het ProPlanner-pakket bevat standaard tal van functionaliteiten waarmee je het beheer van je vloot efficiënt en makkelijk kunt opvolgen (digitale schaderegistratie, digitale ondertekening verhuurcontracten, rapportering, dashboard, … ). Indien nodig, beschikt JUMIK over de expertise om het pakket aan te passen aan de behoeftes van jouw bedrijf en zijn er dankzij de API-connectie ontzettend veel integratiemogelijkheden met andere softwarepakketten.


Functionaliteiten

Functionaliteiten

Van dashboard tot digitale schaderegistratie. ProPlanner is een all in one tool en beschikt bijgevolg standaard over tal van doorgedreven functionaliteiten die er voor zorgen dat het optimaal beheer van je voertuigen op een efficiënte & vlotte manier gebeurt.

Ontdek hier een greep uit de ProPlanner-functionaliteiten

Doelgroepen

Doelgroepen

Garagedealerbedrijf

Tel demowagens, vervangwagens werkplaats, vervangwagens carrosserie, verhuurwagens en personeelswagens bij elkaar op en je komt vrij snel aan een grote vloot binnen een multi-site dealerbedrijf of concessie.
De consolidatiegolf binnen de sector versterkt de nood tot goed vlootbeheer, waarbij de rentabiliteit van de vloot geoptimaliseerd kan worden. Kostenbeheer is hierbij belangrijk, maar ook het ontluiken van de ongebruikte uren tot een commerciële activiteit: Waarom niet uw vervangwagens die tijdens het weekend werkloos zijn via de ProPlanner app als verhuurwagen aanbieden? Zo wordt een dealerbedrijf een aanbieder van mobiliteitsoplossingen.

Verhuurbedrijf

ProPlanner voorziet in alle functionaliteit als operationeel pakket voor een verhuurbedrijf. En dit voor elke taille. Het kleinste verhuurbedrijf dat met ProPlanner werkt, heeft slechts 5 voertuigen, het grootste 1500. En ook van traditioneel autoverhuur tot carsharing. Carsharing is weliswaar een brede term, ProPlanner helpt u concreet met onbemande self-service korte termijn verhuur via de ProPlanner app.

Demo en testritten center

Van proefritten bij een garagedealerbedrijf tot centraal testcenter met enkele honderden testvoertuigen in het wagenpark: ProPlanner bevat geavanceerde functionaliteit om de werking van testritten in goeie banen te leiden.

Corporate fleet

Bedrijven met een omvangrijk wagenpark, waarbij de wagenparkbeheerder of fleet manager de vloot optimaal in kaart wil hebben.

Contact

Contacteer ons voor een vrijblijvend verkennend gesprek.
JUMIK bv

Accent Business Park
Kwadestraat 151 B - Bus 4.3
8800 Roeselare

T: 051 69 04 57
E-mail: info@jumik.be
Naam*  
E-mail*  
Telefoon*  
Boodschap*  
Ik heb de privacy policy gelezen en ga ermee akkoord. *
 
* Deze velden zijn verplicht in te vullen.

Driven by JUMIK

Driven by JUMIK advies icon

 
Advies

Driven by JUMIK advies

JUMIK beschikt over meer dan 10 jaar ervaring in het ontwikkelen van software op maat van de automotive & short term rental sector. ProPlanner werd ontwikkeld om een pasklare oplossing te kunnen bieden aan auto- en verhuurbedrijven.
‘Samen innovatief’ is één van de kernwaarden van JUMIK. Dit uit zich in het gericht advies & de grondige intake met fit-gap analyse die een implementatie voorafgaat. Samen met jou gaan we op zoek hoe we het pakket het best afstemmen op je bedrijf.

Driven by JUMIK implementatie icon

 
Implementatie

Driven by JUMIK implementatie

ProPlanner wordt op maat van jouw bedrijf geconfigureerd door één van onze experten. Eventuele specifieke behoeften worden op maat voor je onderneming ontwikkeld en in een testomgeving beschikbaar gesteld ter verificatie. Daarnaast krijgen gebruikers, bij de start van het project, een praktische training en voorzien wij on-the-job coaching.

Driven by JUMIK ondersteunin icon

 
Ondersteuning

Driven by JUMIK ondersteuning

De gebruiksvriendelijkheid van het systeem in combinatie met enkele opvolgtrainingen, zorgen ervoor dat je stap voor stap alle details van het pakket ontdekt. Ondertussen staat onze klantensupport steeds klaar om jou en je medewerkers te helpen. Uiteraard blijft ook jouw accountmanager na de opstart beschikbaar met praktijkgericht advies & de nodige ondersteuning.