Text/HTML

Carsharing App

Text/HTML

Als verhuurbedrijf bijkomende filialen openen om uw groei te realiseren? Dat kan. Maar goeie medewerkers zijn schaars en duur.

Wil uw klant nog gebonden zijn aan openingsuren? Trends tonen aan dat de klant anytime wil kunnen reserveren, vertrekken en terugbrengen. Klanten willen ook duidelijke informatie over reeds bestaande schade. Niemand wil graag opdraaien voor de schade die een vorige gebruiker toegebracht heeft.

Waarom niet ProPlanner gebruiken met de bijbehorende carsharing app? Deze laat toe om uw klanten zelf te laten registeren, reserveren, betalen, vertrekken en terugbrengen inclusief schaderegistratie.

ProPlanner integreert met een aantal aanbieders van keyless entry systemen, dus uw klant kan het voertuig openen met de app. Een parking volstaat voortaan om een onbemande shop uit te baten.

U kan met deze app dus all the way onbemand gaan, maar ondersteund ook hybride scenario's. Zo kan u uw klant in uw garagedealerbedrijf ontvangen om het contract in orde te brengen, maar daarna de klant via de app zelf zijn vertrek en terugkomst inclusief schaderegistratie laten uitvoeren via de app. Handig dat u niet mee hoeft naar de wagen, dat spaart wat tijd en u blijft beschikbaar voor uw andere klanten.

alle functionaliteiten fleet management systeem