Text/HTML

Huurcontract auto

Text/HTML

Onder het motto 'goede afspraken maken goede vrienden' zorgt ProPlanner voor waterdichte documenten.

  • Op het verhuurcontract worden de belangrijkste financiële gegevens weergegeven. Huurpijs, meerprijs bij overschrijding van inbegrepen kilometers, brandstofprijs reeds betaalde borg etc. Vrijstellingsbedragen bij diverse incidenten met de mogelijkheid om hier ook prijs voor schoonmaken, boeteverwerking, tanken enz. bij te voegen.
  • De checkout- en checkin document legt de staat van het voertuig vast. De eerder geregistreerde schade wordt aangevuld met eventuele bijgekomen schade op de voertuigschets. Een aantal standaard controles, brandstofniveau's, kilometers en effectief vertrek- en aankomstmoment zijn de meest belangrijke gegevens die hier voorzien zijn. Uiteindelijk zijn beide documenten ook dubbel digitaal ondertekend, zowel door de klant als door de persoon die de klant geholpen heeft.
  • Indien schade toegevoegd werd krijgt de klant ook een schadeformulier waar de schade aan de hand van de gemaakte foto's onweerlegbaar weergegeven wordt.

Aangevuld met de algemene voorwaarden ogen deze documenten zeer professioneel. Daardoor merken we een bewustwording bij de klant die op zijn beurt een gunstig effect heeft op de vlootkosten. 

Deze documenten worden volledig digitaal aan de klant bezorgd via mail.

alle functionaliteiten fleet management systeem