Text/HTML

Integraties

Text/HTML

Waar ProPlanner bij een verhuurbedrijf de backbone is van de administratie daar maakt ProPlanner bij een cardealer slechts één facet van de dagdagelijkse problematiek uit. Vandaar dat het de ambitie is om ProPlanner zo toegankelijk mogelijk te maken voor andere softwaretoepassingen. Automatische gegevensuitwisseling vermijdt dubbele ingaves en verkleint de foutenmarge. Zo bestaan reeds ver doorgedreven linken met DMS-systemen. Voor de hand liggend is de synchronisatie van klantendatabases. Dubbel ingeven van contacten in 2 systemen is natuurlijk verloren werk. Automatisch reservaties doorboeken vanuit een andere software rekening houdend met de bezetting en eventueel intelligent toewijzen van een beschikbaar voertuig is voorbeeld van een verder doorgedreven integratie die we dagelijks ondersteunen.

Als uiteindelijk de facturatielijnen vanuit ProPlanner doorgeboekt worden naar het werkorder dan staat de kostprijs van de vervangwagen (met eventueel extra brandstof, kms etc.) netjes op 1 factuur samen met de uitgevoerde werken. Deze integraties vergemakkelijken gevoelig de operationele processen. Een fleetmanager kan dankbaar gebruik maken van onze onze expertise om automatisch voertuigen aan te maken adhv externe databases, kostenlijnen te importeren om het de TCO van een voertuig up-to-date te houden of automatisch het volledig financiële plaatje van een voertuig te voeden.

Bij verhuurbedrijven linken we verderop in het proces. Onder het motto 'schoenmaker blijf bij je leest' laten we boekhouding over aan andere software maar ook hier gaan we de bruggen leggen. Dit kan zeer 'light' door een eenvoudige export/import, andere links faciliteren een real-time doorboeking van facturen en creditnota's naar de boekhouding. Vraag gerust de lijst van ondersteunde pakketten op.

alle functionaliteiten fleet management systeem