Text/HTML

Planning software

Text/HTML

Een overzichtelijk planbord is natuurlijk een basisvereiste. Maar ProPlanner laat het daar niet bij. Kleuren geven type of status van de reservatie weer. Zeer eenvoudig verlengen van de reservatie of verschuiven naar een ander voertuig aan de hand van drag & drop zorgen ervoor dat je vliegensvlug kan ingrijpen in de reservaties. Om zeer nauwkeurig te werken kan je inzoomen op uurniveau, met een eenvoudige klik schakel je dan weer om tot op maandniveau om beter zicht te krijgen op langlopende boekingen.

Aan de linkerzijde is een zoekbalk voorhanden waarmee eenvoudig gezocht kan worden op opties, categorieën, vloten etc. om zo snel een voertuig terug te vinden dat beantwoordt aan de vraag van de klant. Reservaties die aandacht vragen, vb. een klant die te laat binnenkomt, worden gemarkeerd. Zo ziet de gebruiker steeds waar er ingegrepen moet worden.

Tenslotte zijn er ook de alerts. Een onderhoud op 30.000 kms, een keuring op 20 september of een einde leasingcontract, allemaal verwittigingen die op het juiste moment verschijnen op het planningscherm, het dashboard en de tablet.

alle functionaliteiten fleet management systeem